Wildrooster aanschaffen

  • door

Een wildrooster zorgt ervoor dat deze dieren een bepaald gebied niet uitkomen of juist binnen komen. Denk hierbij aan herten, zoals edelherten, damherten en reeën. Maar ook zwijnen bijvoorbeeld. Het is soms vrij ingewikkeld om zowel wild als verkeer te moeten regelen in één gebied. Wilt u een wildrooster aanschaffen? Kijk dan niet verder. HBA Totaal kan u verder helpen om alle soorten dieren goed in bedwang te houden tijdens de meest gecompliceerde situaties. Weggebruikers ervaren geen hinder bij het passeren wildrooster. Wildroosters moeten makkelijk begaanbaar zijn voor wandelaars, fietsers en auto’s. Maar ook bijvoorbeeld een trekker, tractor of vrachtwagen moet een wildrooster aankunnen.

Rasterwerk onder wildrooster

Het is goed om een rasterwerk onder het wildrooster te bevestigen. Op deze manier kan het wild of vee de hoef kan terugtrekken. Zo wordt er vermeden dat de hoeven tussen de spijlen blijven steken of de spijl in de gespleten hoeven blijven steken. Hoeven van paarden blijven over het algemeen in de meeste wildroosters steken! De roosters creëren een opening in het raster, zonder dat de dieren hier kunnen passeren.

Ijzeren Spijlen

Een wildrooster bestaat alleen maar uit ijzeren spijlen. Deze spijlen liggen op kleiner afstand tot elkaar. Wilt u graag meer informatie met betrekking tot een wildrooster aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op HBA totaal voor de beste wildrooster. Wij hebben voor elke verkeersklasse, voor elke situatie een uitstekend wildrooster wat past bij de gewenste situatie. Alle wildroosters worden zijn gemaakt van stevig beton en voorzien van verzinkt stalen rooster elementen. De veeroosters kunnen voorzien worden special rijplaten zodat ook bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, scootmobiel, of mensen die slecht ter been zijn voorbij de wildroosters kunnen komen. Kortom, zoekt u een bedrijf met verstand van zaken met betrekking tot wildroosters. Neem dan eens een kijkje op de website van hba totaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *