Solide investering

Bestebank

In economisch mindere tijden is in goud beleggen een slimme zet, tijdens een recessie waarbij ook de rente omlaag gaat blijft goud zijn waarde behouden. De geschiedenis laat zien dat goud altijd zijn waarde behoudt en niet net als geld minder waard wordt. Bestebank geeft informatie over goud, het geld van de vrije markt wat generaties lang bewaard blijft. Na het loslaten van de gouden standaard in 1971 werd een nieuw experiment begonnen, dit heeft alleen maar tot slecht renderende schulden gezorgd tot vandaag de dag aan toe. 

Waarde behouden

Schuldenberg die niet terugbetaald kan worden 

De enorme schuldenberg die is ontstaan na het loslaten van de gouden standaard kan nooit meer worden terugbetaald. Enorme zeepbellen in diverse effectenmarkten zorgen ervoor dat er enorme tegenpartij risico’s aanzitten staat op Bestebank te lezen. Wanneer er een volgende recessie zal komen als in 2008 dan zal dit enorme gevolgen hebben, niet alleen voor de effecten maar ook voor bijvoorbeeld vastgoed. Wat er ook gebeurt op de geldmarkt, goud zal altijd zijn waarde behouden op de markt. 

Veilig opslaan

Goud kopen is belangrijk 

In deze tijden van onzekerheid en waar de recessie op de loer ligt is het belangrijk om te investeren in goud. Bij verschillende bedrijven kun je eenvoudig op een veilige manier goud laten opslaan. In een kluis in Zwitserland wordt het veilig opgeslagen, slaat de crisis toe dan kan de overheid niet bij je goud komen. Ook de Nederlandse bank beschikt over een voorraad goud mocht het mis gaan in de financiële sector. Op Bestebank komen genoeg vragen vrij over het investeren in goud.