Opvallen in de donkere dagen

  • door
lichtreclame

De wintermaanden zijn aangebroken en de donkere dagen komen tevoorschijn. In ochtend blijft het langer donker en in de avond wordt het sneller donker. Juist dan is het belangrijk om als bedrijf in de omgeving op te vallen. Je kunt natuurlijk online kortingscodes meegeven voor de donkere dagen of inspelen op de winter. Echter bedoelen wij dat u ook in de fysieke omgeving moet opvallen. Hoe u dit doet? Dat leggen wij uit!

Een verlichte gevel

Uw bedrijf moet opvallen tussen de andere bedrijven en daarvoor is een verlichte gevel perfect. Uw bedrijfsnaam en logo kunt u bijvoorbeeld verlichten. Deze lichtreclame maakt u opvallend en zichtbaar voor de potentiële klant. Niet alleen klanten die gericht naar uw bedrijf komen, weten waar ze moeten zijn. Denk ook aan de mensen die in het donker langsrijden en uw verlichte gevel zien. 

Neon

Neon valt op op, alleen minder in het donker. Je zou ook kunnen kiezen voor neon reclame wat glow in the dark is. Echter heeft u aan de neon kleur zelf al genoeg aandacht. Neon reclame hoeft u niet per se te verwerken in uw logo of bedrijfsnaam. U kunt er ook voor kiezen om een neon voorwerp bij uw bedrijfspand te plaatsen of een neon sticker te kopen voor uw ramen. Kijk hiervoor eens bij Nedlite voor verlichte reclame! 

Verlicht uw reclame

Reclame langs de wegen of op andere plekken worden slecht zichtbaar wanneer het donker wordt. Wij adviseren u om deze reclame met led lampen te verlichten. Deze verlichting kunt u bijvoorbeeld vanaf de grond op uw reclame laten schijnen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de verlichting te bevestigen aan het frame van de communicatie uiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *