Gratis bedrukte aanstekers uitdelen: uitstekend promotiemiddel

aansteker bedrukken

Nagenoeg alle ondernemers die ambities hebben en de omzet willen laten groeien zijn er bewust of onbewust altijd wel mee bezig: bedenken op welke manier je je bedrijf nog beter kunt profileren. Natuurlijk gaat het dan om het maken van reclame om de naamsbekendheid te vergroten en hopelijk ook de bereidheid om iets van je te kopen te verhogen. Een manier om vooral aan deze naamsbekendheid te werken is door aan mogelijke klanten gratis promotieartikelen uit te delen waar bijvoorbeeld het logo van jouw organisatie op gedrukt is. Een aansteker bedrukken is wat dit betreft een goede keuze. Aanstekers worden namelijk regelmatig gebruikt en gaan nog vaak van hand tot hand ook.

Waarom eigenlijk promotieartikelen uitdelen?

De gedachte achter het gratis ronddelen van promoartikelen mag duidelijk zijn: de ontvangers en gebruikers ervan kennis laten maken met (de naam van) je bedrijf. De reden dat deze promotiemethode nog steeds zo succesvol is schuilt ‘m vooral in het feit dat het merendeel van de mensen er nog eenmaal verknocht aan is om iets gratis te krijgen. Dit geldt uiteraard vooral wanneer het ook nog eens om een nuttig product als een aansteker gaat.

aansteker bedrukken

Pak het gelijk goed aan en ga voor aanstekers met opener

Mocht je besluiten inderdaad een bepaalde hoeveelheid aanstekers te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, dan is het belangrijk dat je een soort aansteker kiest die kwaliteit en gemak uitstraalt. Dat is immers waar je als bedrijf mee geassocieerd wenst te worden. Een aansteker met aan de achterkant een ‘ingebouwde’ bieropener is wat dat betreft een interessante keuze. Deze aanstekers vervullen zeker op feesten en partijen een belangrijke rol. Elke keer als er weer eens geen opener voorhanden is kan deze aansteker – uitgerekend met het logo van jouw bedrijf erop pronkend – uitkomst bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *