Eén luxe pen gaat langer mee als vijftig balpennen

Wist je dat één luxe pen langer mee gaat als vijftig balpennen. Dat klinkt misschien raar maar een luxe pen laat je niet zomaar ergens liggen en het binnenwerk van een luxe pen kun je vervangen. Wil je ook een luxe pen hebben dan kun je een pen met naam online kopen. Je hoeft in die pen niet je eigen naam te graveren, maar je kunt elke tekst laten graveren die je wilt. Je kunt een Parker pen bestellen bij www.pengraveren.nl dan heb je keuze uit een vulpen, een rollerball pen, een gewone balpen of een vulpotlood.

Het voordeel van een duurdere of luxere pen

Het voordeel van een wat duurdere of luxere pen is dat deze niet lekt en dat je van een Parker pen de vulling makkelijk kunt vervangen. Je kunt voor elke luxe pen ook een speciaal etui of bewaardoos kopen om deze in te bewaren.

Een luxe pen voorzien wordt van een gratis gravure

Bij cross pennen verkooppunt www.pengraveren.nl kun je terecht voor speciale luxe pennen. De Cross pennen heten zo omdat juwelier Cross de buitenkant van de pen heeft ontworpen. Een Cross pen is dan ook gemaakt uit dure metalen en heeft een uitstekend binnenwerk. De prijs van een Cross pen ligt in het middensegment van de luxe pennen en Cross geeft op de mechaniek levenslange garantie. Een ander luxe pennen merk is mont blanc van www.pengraveren.nl. De Mont Blanc pennen zijn er in meerdere soorten, maar elke pen straalt elegantie uit. Een Mont Blanc pen is dan ook een toppunt van luxe. Een Mont Blanc pen is ook ideaal als cadeau voor een speciale gelegenheid. Je kunt op elke Mont Blanc pen een gepersonaliseerde tekst laten graveren. Kies voor een vulpen, balpen of rollerball pen of ga voor een Mont Blanc limited edition. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *