Een geschikt domeinnaam verzinnen?

  • door
aanmelden bij zoekmachines

Ondernemers kiezen er steeds vaker voor om ook online hun bedrijf kenbaar te maken. Dit gebeurt natuurlijk met een eigen website. Maar daarin beschikken zij niet over voldoende kennis. Al bij een domeinnaam verzinnen komen de problemen al. Want welk domein is nu geschikt om te gebruiken en wat wil je hier precies mee realiseren. Vragen die je kan beantwoorden middels de website van Klikproces.nl. Hier vind je meer dan voldoende tips en informatie wat je kunt gebruiken om eenvoudiger een keuze te maken.

domeinnaam verzinnen

17 tips wat geschikt is voor jouw keuze

Wanneer je de gedachten hebt om een website te beginnen, dan komt er aardig wat bij kijken. Als eerste is het van belang om meerdere opties open te houden bij het verzinnen van een domein. Maar liefst 5,7 miljoen Nederlandse domeinen zijn er geregistreerd. Dit houdt dus in dat de kans groot is dat jouw eerste ingeving al bezet is. Zorg dus voor meerdere opties en behoed jezelf om geen persoonlijke namen te gebruiken. Vervolgens is het aanmelden bij zoekmachines het laatste wat nog moet gebeuren.

Natuurlijk wil jij het liefst hebben dat jouw eerste ingeving geregistreerd kan worden. Indien deze is gebruikt dan kiezen mensen er vaak voor om een streepje ertussen te verwerken. Op zich is dat niet heel verkeerd natuurlijk, maar als het niet nodig is kan je dit beter weglaten! Een pakkende URL met goede trefwoorden zal beter en sneller gevonden worden door bezoekers.

domeinnaam verzinnen