Meet The16!

Ieder jaar selecteert de Amsterdam Centre of Entrepeneurship (ACE) 16 ondernemende studenten die op handelsmissie gaan. Ook dit jaar, alleen zijn het er 12 geworden. Meet The12 dus eigenlijk. Ik mocht ze ontvangen in de Tweede Kamer. 12 studenten die willen leren van het startup-ecosysteem in Boston, New York en Toronto. Maar die daarvoor wel eerst het geld voor hun reis bij elkaar moeten zien te krijgen.

Dus welk bedrijf wil deze 12 ondernemende studenten een betaalde opdracht meegeven? Ze kunnen uw ogen en oren zijn in Boston, New York en Toronto. Zij kunnen zich mengen tussen de startups en voor u zoeken naar kansen! Ik zeg doen! Of in ieder geval even kijken op the16.co.

Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
images Written by:

Member of the Dutch Parliament. VVD (People Party for Freedom and Democracy). Liberal. Engineer.

Comments are closed.