Holland ConTech

Iedereen vindt inmiddels dat de brug geslagen moet worden tussen startups en ‘het gevestigde bedrijfsleven’. De één daagt de ander immers uit om te blijven vernieuwen en de grotere bedrijven kunnen als coach of launching customer fungeren voor startups. Maar het belangrijk vinden of het gewoon gaan organiseren, dat zijn twee verschillende dingen.

Wouter en Sabine kozen met hun initiatief Holland Contech voor het gewoon doen! Ze organiseren pitch-meetings, diners en lunches om vernieuwing in de bouw te stimuleren. En na iedere 1 minuut-pitch volgt de onvermijdelijke vraag: En wat heb je nu precies nodig van wie? En als je die vraag scherp beantwoordt, blijkt er altijd wel iemand in de zaal te zitten die je verder wil en kan helpen. Top. Zo komen we er wel! Dank Wouter en Sabine. Want praten over innovatie is zilver, maar het organiseren is goud!

Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
images Written by:

Member of the Dutch Parliament. VVD (People Party for Freedom and Democracy). Liberal. Engineer.

Comments are closed.