Video: Pionier Arjan van der Meij over Maker Education

Je hebt docenten, en je hebt docenten met héél veel energie. Zoals Arjan. Naast zijn werk als docent Natuurkunde op de Populier in Den Haag, is hij met zijn collega Per-Ivar, de drijvende kracht achter de Maker Movement en vooral Maker Education in Nederland. Arjan is er van overtuigd dat het nieuwe Maken een plek verdient in het onderwijs. Maar in de bibliotheek of na schooltijd is ook goed. Als er maar geklooid kan worden en kinderen hun creativiteit en talent kwijt kunnen. Gelukkig zit Arjan in Den Haag, zodat we af en toe een kop koffie of glas wijn op het terras kunnen drinken. Wat die man heeft zoveel energie dat het besmettelijk is…. Dank Arjan! Onze leerlingen verdienen meer mensen zoals jij!

 

Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
images Written by:

Member of the Dutch Parliament. VVD (People Party for Freedom and Democracy). Liberal. Engineer.

Comments are closed.